Menü

Magyarország TOP esküvő- és rendezvényszervezőit láttuk vendégül

Mondj igent a Lajvér Borbirtokon!

Január második hetében nagy volt a sürgés-forgás a Lajvér borbirtokon, mivel Magyarország legnépszerűbb esküvőszervezői és az Esküvő Classic magazin stábja is ellátogatott hozzánk. A célunk az volt, hogy hazánk legszínvonalasabb esküvő- és rendezvényszervezőinek bemutassuk egyedülálló borbirtokunk, prémium boraink és átadjuk a szálkai környezet csodálatos hangulatát.

Közel 20 cég látogatott el hozzánk, akik tesztelték séfünk gasztro tudását, kóstolták a borászunk vezetésével a legfinomabb Lajvér borokat és a borászat kulisszái mögé is betekintést nyerhettek.

Az Esküvő Classic magazin varázsolta a helyszínt igazi esküvővé, hiszen a kívül-belül feldekorálta a borbirtokot, tökéletesen ötvözve a modern építészeti megoldásainkat a kreatív és újhullámos esküvői díszlettel.

Nincsen esküvő ara és vőlegény nélkül, ezért Kulcsár Edina és párja, Csuti gyakorolt a nagy napra és bújt ebbe a szerepbe egy fotózás erejéig, amelyről egy csodálatos képek születtek.

A Lajvér látványborászatban a borkészítés mellett színvonalas kulturális, gasztronómiai élmények várnak rátok, ahol kipihenhetitek a hétköznapok fáradtságát is! Ha mindig is olyan helyszínről álmodtál, ahol modern luxus vesz körül, de ugyanakkor izgalmas és tartalmas lehetőségek is várnak, akkor mondj igent a szerelemre a Lajvér Borbirtokon!


Kapcsolat

Cím
7121 Szálka, 07/28 HRSZ

GPS koordináták
46.29°N, 18.66°E

Telefon
+36 74 509 524

Email
info@lajverwine.com

Írjon nekünk