Szállás

Minden szobánkból, köszönhetően a hatalmas üvegablakoknak, csodálatos panoráma nyílik a szőlőre, a Lajver patak völgyére és a szemközti dombokra. A tágas 39 nm2 méretű, elegáns fürdőszobával ellátott szobákat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető leginkább szolgálják a hozzánk látogatók kényelmét, minden adott legyen a kikapcsolódáshoz, pont úgy, mint egy 5 csillagos hotelben. A csodálatos természeti környezet és a modern, minimalista stílusú szobák kontrasztja tökéletes. A felhasznált anyagok, a berendezés minősége a legmagasabb sztenderdek szerint készült, miközben nagy hangsúlyt fektettünk a természetes anyagok használatára. Üveg, fa, kő, beton és finom textilek, a gondosan megkomponált színek és az igényes világítás olyan apró részletek, amelyek szerintünk nagyon sokat számítanak. Szobáink klimatizáltak, széffel,  hajszárítóval, okos TV-vel rendelkeznek, igény esetén fürdőköpenyt és papucsot is biztosítunk vendégeinknek. Szobáinknak saját terasza van ahol csodás panoráma tárul a vendégek elé.

Lajver lakosztályunk igazi luxust nyújt vendégeinknek. Tágas, 67 nm2 területű, különálló hálószoba és nappali résszel. Körbe ölelve üvegablakokkal, szinte úgy érezhetjük, hogy a szőlőtőkék között ébredünk. A lakosztály kialakításánál is elsőszámú szempont volt a minőségi, természetes anyagok használata. A lakosztály klimatizált, széf, okos TV, hajszárító, mind a berendezés tárgyát képezi. Saját terasszal rendelkezik, ahonnan zavartalan a kilátás. Igény esetén vendégeinknek fürdőköntöst és papucsot is biztosítunk.

Online szállásfoglalás

Borbirtokunk felnőttbarát szálláshely, fontos számunkra hogy vendégeink zavartalanul élvezhessék a város zajától elvonulva birtokunk nyújtotta panorámát, csendet, nyugalmat. Emiatt 14 év alatti gyermekeket nem fogadunk. A Lajver Borbirtokon 5 db pótágyazható kétágyas szoba valamint egy lakosztály áll a vendégek rendelkezésére.

Deluxe szoba ára:
Kétágyas szoba ára: 46.000 Ft / éjszaka / reggelivel, 2 fő részére
1 fős szobahasználat esetén: 26.000 Ft / éjszaka, reggelivel

 

Lajver lakosztály ára:
63.000 Ft/lakosztály/éj / reggelivel, 2 fő részére

Pótágy: 10.000 Ft / éj + reggeli 3.000 Ft / alkalom
Birtokunkon kutyát is fogadunk. Egyszeri extra takarítási felár:  4.000 Ft/kutya

SZÉP KÁRTYÁT IS ELFOGADUNK!

(NTAK regisztációs számunk: PA23058848)

Szobáink

Boraink