Szerző: Dr. Gál Márk – 2023.07.02.

Éld meg a nyarat! Lehetne ez egy felkérés is, vagy úgy is fogalmazhatok, hogy ez a szekszárdi Lajver – Sound Cuvée fő üzenete! Hogy miért? Első korty után olyan érzésünk van, mint amikor vibráló hangokat hallunk egy zene kapcsán. Ez a bor – a maga nemében – pezseg, elönt különféle érzésekkel, ezért állja meg a helyét az az állítás, hogy ez a fehér bor vibrálóan hat a fogyasztójára.

További jó hírem, hogy nem fogunk megállni egy korty után. Ugyanis a lecsengésében is érezni a bor frissességét, gyümölcsösségét. Ez egy igazi nyári bor! Fesztivál, tengerpart, túrázás, vagy éppen egy hangulatos teraszon ücsörögve – minden esetben jó partner! Sőt, ha már nyár, akkor még egy hűsítő fröccsnek is remek választás! Ezt mutatja egyébként a 11,5 százalékos alkoholtartalom!

Ha még mindig bizonytalanok vagyunk ezzel az ötletes fantázianévvel ellátott cuvée kapcsán, akkor még egy nyomós érv: mivel nyáron jellemzően nem a nehéz ételeket keressük, a Sound ebben is segítségünkre jön: könnyed falatkák, előételek, vagy éppen fehér húsokból készült ételekkel jól harmonizál.

Ha szeretnéd megtalálni benne a te hangod, biztos lehetsz benne, hogy megfogod! Ahogy a hang/zenei paletta is sokszínű, úgy ez a bor is az: Rajnai Rizling, Zöld veltelini, Sauvignon Blanc, némi Cserszegi fűszeres és Chardonnay gondos házasítása garancia erre. Júliusban a Lajver – Sound Cuvée (2022) 4+2 akcióban kapható a webshop-ban. Baráti összejövetelek ideális csomagja! Dalra, akarom mondani/írni kóstolásra fel!